top of page
Search

Jsme na trhu již pátým rokem

Naše společnost je na trhu již pátým rokem. Jo, letí to... Za tu dobu jsme pracovali pro několik desítek klientů z řad českých i zahraničních společností.

Domalewski Advisory - Novinky / News

Dobře si pamatuji na dobu, kdy jsem firmu zakládal a rozjížděl z obýváku a říkal si, jestli se mi bude dařit získávat zakázky?! Vsadil jsem na jedinou kartu - a sice, že se budeme věnovat zastupování nájemců, co potřebují kanceláře v Praze, Brně a vůbec všech dalších větších městech ČR.


Jádrem našich služeb je stále vyjednávání podmínek nájmu a nalezení těch nejlepších komerčních prostor, ale za tu dobu jsme pochopili, že je třeba klientům nabízet komplexní služby. Dnes se tak na nás obracejí firmy, co chtějí pomoci jak s uspořádáním kanceláří (workplace), tak i zajištěním výstavby interiérů. Dále také asistujeme našim klientům při koupi komerční nemovitosti.


Již dávno nejsme firmou jediného člověka (a taky se nesetkáváme u mě doma na gauči, ale v našich kancelářích), dnes je nás už šest, a hledáme do týmu další šikovné konzultanty :). Děkuji tímto všem našim klientům, kteří nám dali důvěru, a doufáme, že se na nás v budoucnu budou rádi obracet znova.


Děkuji také svým prvním zaměstnancům, kteří mi na začátku (kdy mi nějací ti lidé, či potenciální uchazeči o práci nevěřili :)), dali tu důvěru a začali se mnou pracovat - bez nich by se mi to tak rychle nepodařilo nastartovat - díky moc!!


7 views
bottom of page